Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην 20άδα των κορυφαίων σκόρερ του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η βασική του δουλειά δεν είναι το γκολ, όμως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς καταφέρνει και σκοράρει με αρκετά μεγάλη συχνότητα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα είναι ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός να φθάσει να μετράει 44 τέρματα στις συνολικά 188 εμφανίσεις του με το Δικέφαλο (σε όλες τις διοργανώσεις).

Που βρίσκεται ο Ζίβκοβιτς στη συνολική λίστα των σκόρερ του ΠΑΟΚ; Με τα 44 τέρματά του έχει ισοφαρίσει την ίδια επίδοση τόσο του Γιώργου Τουρσουνίδη, όσο και του Δημήτρη Πέλκα. Οι τρεις τους μοιράζονται την 20η θέση στο σχετικό πίνακα.

Βέβαια, ο Ζίβκοβιτς συνεχίζει να «γράφει» επιτεύγματα και ανεβαίνει διαρκώς στην κατάταξη των σκόρερ. Πλέον, απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν κι ο ικανότατος μεσοεπιθετικός έχει την ευκαιρία να φθάσει ή και να ξεπεράσει τον αμέσως επόμενο παίκτη, που προηγείται. Ο λόγος για τον Νίκο Φρούσο, ο οποίος με τα 45 γκολ, που πέτυχε με την ασπρόμαυρη φανέλα, βρίσκεται στην 19η θέση της σχετικής λίστας.

Μοναδικός εν ενεργεία παίκτης, που έχει περισσότερα γκολ από τον Ζίβκοβιτς, είναι ο Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι 17ος στην κατάταξη με 50 γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία