Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ όνειρο, πέρασε πρώτος και πάει φουλ για πρωτάθλημα!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-1 τον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ πέρασε πρώτος στη βαθμολογία.

Mόλις στο 2΄ ο ΠΑΟΚ πλησίασε πολύ στο γκολ, όταν ο Τόμας, μετά την πάσα του Μπάμπα, έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Ο Λουτσέσκου αναγκάστηκε στο 19΄ να κάνει την πρώτη του αλλαγή, αφού ο Μουργκ δεν μπόρεσε να συνεχίσει και τη θέση του πήρε ο Κωνσταντέλιας. Μάλιστα, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Κωνσταντέλιας απείλησε με μακρινό σουτ τον Λοντίγκιν, που έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 37΄ η Τούμπα «σηκώθηκε» στο πόδι για το γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντέλιας, μετά το λάθος του Πέρεθ, έστρωσε την μπάλα στον Τάισον και ο Βραζιλιάνος «εκτέλεσε» από κοντά τον Λοντίγκιν, ανοίγοντας το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ είχε και δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι στο 61΄, όταν η βολίδα του Μπάμπα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν. Ένα λεπτό αργότερα ο Σπόραρ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, πλάσαρε τον Κοτάρσκι, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ, με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού του.

Στο 72΄ ο Δικέφαλος έκανε το 2-0. Ο Οτο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γεντβάι κράτησε εμφανώς τον Σαμάτα, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί το πέναλτι. Ο Ζίβκοβιτς ήταν ψύχραιμος και νίκησε τον Λοντίγκιν για το 2-0.

Στο 78΄ ο Γερεμέγεφ έβαλε ξανά τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1.

Μέχρι που στο 89΄ ο Βιεϊρίνια έγραψε το  3-1 και στις καθυστερήσεις ο Ζίβκοβιτς το 4-1.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (81΄ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (81΄ Βιεϊρίνια), Μουργκ (19΄ Κωνσταντέλιας), Τάισον (67΄ Ζίβκοβιτς), Τόμας (67΄ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Χουανκάρ (67΄ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Μπακασέτας (67΄ Γερεμέγιεφ), Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι (67΄ Βαγιαννίδης), Γεντβάι, Κώτσιρας, Αράο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία