Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο… τουρίστας Έκονγκ έδωσε οδηγίες πρωταθλήματος

Δημοφιλή

Τρομερός Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ προχωρώντας σε ένα περιπαικτικό ποστ στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, αποκαλώντας τον εαυτό του… τουρίστα και κάνοντας τουριστικές προτάσεις στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης για τα μέρη που έπρεπε οπωσδήποτε να επισκεφτούν στην πόλη. Σε αυτά συμπεριέλαβε τόσο το γήπεδο της Τούμπας, όπου απαρτιζόταν από περίπου 60.00 φίλους του ΠΑΟΚ, για την απονομή του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και τον Λευκό Πύργο στον οποίο μεταφέρθηκαν οι πανηγυρισμοί αγωνιστικού τμήματος και κόσμου.

Δείτε αναλυτικότερα τη δημοσίευση του Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Άξιο αναφοράς δε πως κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε και σε νιγηριανά ΜΜΕ η ανάδειξη του ΠΑΟΚ ως πρωταθλητή της Stoiximan Super League σε συνδυασμό με τα πεπραγμένα του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, υπογραμμίζοντας σε αντίστοιχες αναφορές τους πως «ο αρχηγός των Super Eagles κέρδισε τον τίτλο της ελληνικής Super League με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε το πρωτάθλημα νικώντας τον Άρη με 2-1 εκτός έδρας το βράδυ της Κυριακής. Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλη διάκριση του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ σε επίπεδο συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος τέσσερις φορές».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ!

Ανακοίνωση για τα απλά εισιτήρια της πρώτης ευρωπαϊκής «μάχης» του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γαλατασαράι την Τετάρτη (25.09) καθώς επίσης...

Στην ίδια κατηγορία