Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κωνσταντινίδης: «Τα παιδιά θα το θυμούνται για πάντα»

Δημοφιλή

Η Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0, στον τελικό του πρωταθλήματος που έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας και έβαψε ακόμα μια κούπα «ασπρόμαυρη».

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Σάββας Κωνσταντινίδης, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε πως το βασικό μέλημα είναι η βελτίωση και η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό τα παιδιά αυτά να φτάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ζούμε πολύ όμορφες στιγμές. Τα παιδιά το χαίρονται και είναι πολύ όμορφο αυτό (σ.σ. Σε εκείνο το σημείο ο προπονητής του ΠΑΟΚ μπουγελώθηκε από τους ποδοσφαιριστές του). Μέχρι σήμερα είναι η πιο σημαντική στιγμή τους. Σε δέκα χρόνια όμως δεν θα έχει καμία σημασία αν κερδίσαμε ή χάσαμε, αλλά αυτή την ημέρα θα την θυμούνται για πάντα.

Ήταν τελικός και θέλαμε να τον κερδίσουμε, φυσικά υπάρχει και η ήττα στο παιχνίδι, αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε τα παιδιά να εξελιχθούν και να βελτιωθούν. Θέλουμε να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Τεράστιο κεφάλαιο το πρωτάθλημα της ανδρικής ομάδας, τα είδα με όλα και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί.

Για το αν τα παιδιά έχουν κάποιο πρότυπο:

Ο καθένας έχει το πρότυπό του. Αυτά τα παιδιά βλέπουν τους παίκτες σαν τον Κωνσταντέλια, σαν τον Κουλιεράκη και σαν τον Τάισον. Μακάρι να δούμε κι άλλους παίκτες να βγαίνουν από την ακαδημία μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η «δίκη του αιώνα» για τις 115 παραβιάσεις ανησυχεί τους αστέρες της Σίτι

Αρκετοί αστέρες της Μάντσεστερ Σίτι ανησυχούν για το μέλλον τους στην ομάδα και περιμένουν με αγωνία την ολοκλήρωση της...

Στην ίδια κατηγορία