Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέοι Κ-17: Τελικός σήμερα με Ολυμπιακό στη Λαμία

Δημοφιλή

Εχοντας ξεπεράσει, στον ημιτελικό του περασμένου Σαββάτου, το εμπόδιο της Λάρισας, η Κ-17 του ΠΑΟΚ διεκδικεί σήμερα, στον τελικό του φάιναλ φορ, που διεξάγεται στη Λαμία, τον τίτλο της φετινής πρωταθλήτριας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού (στον άλλον ημιτελικό επικράτησε του Παναθηναϊκού).

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος», θ’ αρχίσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο YouTube.

Από τον ΠΑΟΚ θα λείψει ο Γιάννης Τσιφούτης, αφού ένας τραυματισμός του στέρησε την παρουσία στο φάιναλ φορ. Πρώτος σε συμμετοχές και ασίστ και δεύτερος σκόρερ της ομάδας, ο Τσιφούτης είχε χάσει-πάλι εξαιτίας τραυματισμού-και τον τελικό της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος εναντίον του Ολυμπιακού τον περασμένο Νοέμβριο στο Αγρίνιο, αλλά και το προ διετίας φάιναλ φορ της Κ-15 λόγω κορονοϊού…

Aπό τα 14 Final Four Κ-17,  που έχουν διεξαχθεί (από το 2008), επτά έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός, τέσσερα ο ΠΑΟΚ, κι από ένα ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη και ο Άρης.

Την τελευταία φορά που ο Δικέφαλος στέφθηκε πρωταθλητής ήταν το 2022, όταν κέρδισε 2-0 τον Άρη στον τελικό του Βόλου με γκολ των Γκιτέρσου και Γκούμα στην παράταση. Τότε ήταν η γενιά των 2005, αλλά και κάποιων μικρότερων (Τζίμας), την επόμενη σεζόν ήταν η γενιά των 2006, οι οποίοι ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό στον συγκλονιστικό τελικό (στον Βόλο κι αυτός) του 5-4 στην παράταση (2-2 η κανονική διάρκεια).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία