Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα πάντα είναι στο χέρι του Ιβάν Σαββίδη

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ με την κατάκτηση πρωταθλήματος, δημιούργησε τις συνθήκες που όλοι θέλαμε για το μέλλον. Η προοπτική είναι τεράστια. Και τα πάντα πλέον εξαρτώνται από αυτόν. Ακόμα και η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με λίγη τύχη.

Το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ το ξέρουμε. Να ενισχυθεί ποιοτικά σε θέσεις που πονάει. Και επειδή γνωρίζουμε και τα κουσούρια του, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνει κάτι που δεν το έκανε πέρυσι. Να κινηθεί γρήγορα.

Μαθαίνω πως αυτή τη στιγμή, υπάρχουν επιλογές σε όλες τις θέσεις που πονάει η ομάδα. Όμως μέσα στις επόμενες 15 μέρες, θα πρέπει να έχει καταθέσει και η ομάδα τις προτάσεις της. Έχοντας πλέον το αβαντάζ πως συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και πως έχει τον αέρα πρωταθλητή.

Αν αργήσει, σίγουρα θα χάνονται οι επιλογές των ελευθέρων παικτών και θα μειώνονται οι δυνατότητες. Για αυτόν και μόνο τον λόγο, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κινηθεί γρήγορα.

Οι θέσεις που κοιτάει η ομάδα είναι οι γνωστές. Στα στόπερ βέβαια, στους κεντρικούς μέσους εννοείται, μεσοεπιθετικούς και φορ. Ουσιαστικά, στις θέσεις του άξονα που πάντα είναι και οι πιο σημαντικές.

Τα πάντα είναι στο χέρι του Ιβάν Σαββίδη. Ο ίδιος, μέσα στην τρελή χαρά μετά την κατάκτηση του τίτλου, πιστεύω πως θα ενεργοποιηθεί άμεσα. Θέλω να πιστεύω, για την ακρίβεια.

Και εννοείται πως θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί πρώτα να πουλήσει για να αγοράσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπάρτλεϊ: «Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση, πάμε για την πρόκριση»

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ο Frank Bartley εκτός του ότι με 27 πόντους ήταν ο...

Στην ίδια κατηγορία