Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρεμιέρα της νέας smart στην Ελλάδα

Δημοφιλή

Τα smart #1 και smart #3 έφτασαν στην Ελλάδα για να συστηθούν στο ελληνικό κοινό πριν το επίσημο λανσάρισμά τους το φθινόπωρο.

Η smart επαναλανσάρεται ως μάρκα στην Ελλάδα και την ευθύνη της εκπροσώπησής της στη χώρα έχει η Star Automotive Ελλάς Μον. Α.Ε. Άλλωστε η smart έχει μία ιστορία 30 ετών, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Mercedes-Benz, την οποία επίσης εκπροσωπεί η Star Automotive Ελλάς.

Η ιδέα ενός μικρού, ηλεκτρικού διθέσιου αυτοκινήτου υπήρχε ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, όμως η πορεία του γνωστού αυτοκινήτου ξεκινά με την ίδρυση της κοινοπραξίας Micro Compact Car AG, ανάμεσα στη Mercedes-Benz και τη swatch. Το 2006, η Daimler AG απέκτησε το 100% της μάρκας smart. Η πρώτη γενιά (1998 – 2007) περιλάμβανε αρχικά τα smart fortwo, fortwo cabrio και αργότερα τα roadster & roadster coupe και τα forfour. Η δεύτερη γενιά (2007 – 2014) περιλάμβανε μόνο τα fortwo και fortwo cabrio, ενώ η τρίτη (2014 – σήμερα) τα αμιγώς ηλεκτρικά fortwo coupe, fortwo cabrio και forfour.

Διαβάστε περισσότερα: https://trcoff.gr/news/new-smart-in-greece

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή 20/9 η παρουσίαση του μεγάλου χορηγού

Την παρουσίαση της εταιρείας Winmasters θα πραγματοποιήσει μέσω συνέντευξης Τύπου στο PAOK Sports Arena η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, όπως...

Στην ίδια κατηγορία