Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πόρτα του ΠΑΟΚ σε Μπεσίκτας για Λουτσέσκου!

Δημοφιλή

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται κάθε μέρα το θέμα του ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης πλέον να επισημοποιεί το ενδιαφέρον!

Πιο συγκεκριμένα, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε επιστολή από την Μπεσίκτας, η οποία εκφράζει την επιθυμία να μπει σε διαπραγματεύσεις για το ποσό αποζημίωσης προκειμένου ο Λουτσέσκου να μείνει ελεύθερος και να γίνει δικός της.

Όπως είναι γνωστό, η ρήτρα αποδέσμευσης για τις ομάδες εκτός των top-5 ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων είναι στα 4.000.000 ευρώ, αλλά το πράγμα δε θα χρειαστεί καν να φτάσει μέχρι εκεί.

Η απάντηση τόσο του επίσημου ΠΑΟΚ όσο και του προπονητή του ήταν ξεκάθαρη και αποστομωτική, αποκρινόμενοι στους Τούρκους ότι δεν ασχολούνται καθόλου με μια τέτοια πρόταση και προοπτική. Αντίθετα, οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Ελλάδας μαζί με τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ προπονητή τους προχωρούν στον σχεδιασμό της ιδιαίτερα απαιτητικής νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία