Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προστέθηκε και ο Ράφα στο «κλαμπ» παντρεμένων

Δημοφιλή

Μετά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που παντρεύτηκε πρόσφατα σε έναν άκρως «ασπρόμαυρο» γάμο με έντονο το στοιχείο του ΠΑΟΚ, ήταν σειρά του Ράφα Σοάρες να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ του Δικεφάλου, σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Έλενα σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία.

Καλεσμένοι ήταν και παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως οι Μπράντον Τόμας και Ζόαν Σάστρε, ενώ άπαντες από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου του ευχήθηκαν για αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Τόσο η τελετή, όσο και το «γλέντι» έλαβαν χώρα σε μια μεγάλη έκταση στο Πόρτο, με το ζευγάρι να δημοσιοποιεί φωτογραφικά στιγμιότυπα στους προσωπικούς λογαριασμούς social media που διατηρούν.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις παρακάτω αναρτήσεις πρόκειται για έναν πολύ minimal και λιτό γάμο, με τους καλεσμένους και τους νεόνυμφους να εμφανίζονται ντυμένοι στα λευκά σε ένα… κανονισμένο dress code.

Δείτε αναλυτικότερα τα «κλικ» του γάμου:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία