Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Το κόμπλεξ τους με τον ΠΑΟΚ δεν έχει τελειωμό

Δημοφιλή

Καταφανώς καλύτερη και σαφέστατα άτυχη, η Κ14 ηττήθηκε 6-5 στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια) από τον Άρη στον τελικό της ειδικής κατηγορίας της ΕΠΣΜ Κ15, που ολοκληρώθηκε υπό …αντίξοες συνθήκες.

Ενδεικτικό πως το παιχνίδι διακόπηκε αρχικά λόγω απειλών στον διαιτητή και έναν εκ των βοηθών της αναμέτρησης με τους ανθρώπους του Άρη να δείχνουν το… ήθος τους σε ακόμη έναν τελικό. Στο ίδιο μήκος κύματος και η συμπεριφορά και των γονέων των ποδοσφαιριστών του Άρη, κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επίσημη ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό Facebook που διαθέτει.

Χωρίς να έχουν κανένα σεβασμό στη νεαρή ηλικία των παιδιών οι γονείς των αντιπάλων του επιδόθηκαν σε ένα απίθανο υβρεολόγιο. Κάποιοι εξ αυτών μπήκαν στο γήπεδο και κινήθηκαν κατά του διαιτητή με την Αστυνομία να χρειάζεται να παρέμβει και να υπάρχει διακοπή πάνω από μισή ώρα! Άξιο αναφοράς είναι πως έβριζαν μέχρι και τους μικρούς παίκτες του Δικεφάλου.

«Καταφανώς καλύτερη και σαφέστατα άτυχη, η Κ14 ηττήθηκε 6-5 στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια) από τον Άρη στον τελικό της ειδικής κατηγορίας της ΕΠΣΜ Κ15, που ολοκληρώθηκε υπό… αντίξοες συνθήκες (επιλέγουμε να αγνοήσουμε την αχαρακτήριστη συμπεριφορά των γονέων της αντίπαλης ομάδας). Συγχαρητήρια στους μικρούς μας, σ’ αυτούς που θα αποτελούν την Κ15 της επόμενης σεζόν», επισημάνθηκε από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αυτό που δεν ήξερε κανείς για τον Μέσι

Παρά το γεγονός ότι καταδιώκεται συνεχώς από τα ΜΜΕ, ο Αργεντινός αστέρας, Λιονέλ Μέσι διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερη...

Στην ίδια κατηγορία