Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η περίεργη ανακοίνωση του αντιπάλου του Γκαγκάτση στις εκλογές

Δημοφιλή

Ο γνωστός παράγοντας που κινείται γύρω από την ΑΕΚ, Γιάννης Παπαδόπουλος σε ανάρτηση του τόνισε πως ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος είναι ο κατάλληλος για πρόεδρος της ΕΠΟ!

Ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, είχε συνάντηση για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο ενώ υπέρ της υποψηφιότητας του τάχθηκε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, γνωστός παράγοντας που ασχολείται με εξωαγωνιστικά θέματα.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος σε story που ανεβασε το μεσημέρι της Παρασκεύης ανέφερε τα εξής:

Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, πως ο Αχιλλέας Μπέος το είχε κάνει αυτό γνωστό με ανάρτηση του στα social media του:

«Μόλις ενημερώθηκα ότι ο γνωστός σε όλους Γιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρου Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ! Διερωτώμαι αν ο ίδιος ο κ. Ντογιάκος το γνωρίζει. Και αν ναι πως επιτρέπει σε μια χούφτα νταραβερτζήδες να χρησιμοποιούν το όνομά του για να διοικήσουν την ΕΠΟ, με ανορθόδοξους, τουλάχιστον, τρόπους.

Προφανώς όλοι αυτοί δεν έχουν κατανοήσει ότι οι διαδικασίες για ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ έχουν λήξει, πριν καν αρχίσουν. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ολοι οι υγιώς σκεπτόμενοι για το ποδόσφαιρο οφείλουμε να συνδράμουμε στην ανάδειξη και το έργο του για ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, απαλλαγμένο από κάθε λογής νταραβερτζήδες και άλλα ύποπτα στοιχεία.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσοι δεν το κατάλαβαν, θα το καταλάβουν τώρα. Ολοι ενωμένοι προχωράμε μπροστά»

Όλα αυτά την ώρα που ο Μάκης Γκαγκάτσης ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη υποψηφιότητα του την Κυριακή 2 Ιουνίου σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφιοι μαζί του για την ΕΕ της ΕΠΟ θα είναι:

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς, η σύζυγος του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη και πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής Βίκη Δημητρακοπούλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας, της ΕΠΣ Ηπείρου Κώστας Βρακάς, της ΕΠΣΝ Λάρισας Μπουχλαριώτης, της ΕΠΣ Δράμας Γ. Χατζησαρόγλου και της ΕΠΣ Γρεβενών Δ. Κουπτσίδης.

Οι αναπληρωματικοί της παράταξης Μάκη Γκαγκάτση για την ΕΕ της ΕΠΟ εν όψει των αρχαιρεσιών είναι συνολικά 11. Αναλυτικά:

1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-Κοζάνη

2. ⁠ΡΕΤΣΑΣ-Εύβοια

3. ⁠ΚΑΓΚΕΛΙΔΗΣ-Δράμα

4. ⁠ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ-Θεσσαλία

5. ⁠ΒΕΡΡΗΣ-Λέσβος⁠

6. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ-Χίος

7.ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ-Καβάλα

8. ⁠ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ-Πρέβεζα

9. ⁠ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ-Ξάνθη

10. ⁠ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ-Καστοριά

11. ⁠ΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ-Μακεδονία (αναπληρωματική στις γυναίκες)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Πολυτιμότερος του ντέρμπι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

Πολυτιμότερος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος ξεχώρισε στη σχετική ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης...

Στην ίδια κατηγορία