Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ σε 5×5!

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από την τελική ευθεία στην οποία βρίσκεται η διοργάνωση του τουρνουά 5×5 των συνδέσμων φίλων του ΠΑΟΚ, το τρόπαιο του πρωταθλητή αλλάζει… χέρια (σ.σ ταξίδεψε στη Ρωσία για λογαριασμό του Ιβάν Σαββίδη) και μεταφέρεται στο ΔΑΚ Πολίχνης στις 8 Ιουνίου 2024. Μάλιστα, εκεί θα βρεθούν και οι ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή ΠΑΟΚ !

Αναλυτικά οι ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ:

«Φτάνοντας στην τελική ευθεία για το τουρνουά 5χ5 των συνδέσμων φίλων Π.Α.Ο.Κ. στις 8 Ιούνη στο ΔΑΚ Πολίχνης θα θέλαμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να παρευρεθεί και να γιορτάσει μαζί μας, με τους αθλητές μας από όλα τα τμήματα και φυσικά με την πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου όπου θα παρευρεθεί με την κούπα του πρωταθλητή.

Σας περιμένουμε από νωρίς θα υπάρχει πάγκος με προϊόντα για την στήριξη των συνδέσμων και φυσικά άφθονες μπύρες και σουβλάκια, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια και μετά τον τελικό του τουρνουά trance party.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΑΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 13:00».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Σάββατο σημαίνει FORZA

Η FORZA έκανε το μεγάλο βήμα καινοτομώντας στο χώρο του Αθλητικού Τύπου To Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου  κυκλοφορεί το νέο ηλεκτρονικό φύλλο...

Στην ίδια κατηγορία