Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «σκανάρισμα» σε Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

Μετά το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της, στο προσκήνιο από πλευράς Τούρκων τοποθετήθηκε και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. «Η Μπεσίκτας πρόσθεσε στην λίστα της τον Κίριλ Ντεσπόντοφ που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ», επισημάνθηκε από τη «Sports Digitale» που επί της ουσίας κάνει λόγο για… γκελ του τουρκικού κλαμπ στον 27χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Αφορμή δοθείσης από το φερόμενο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, μέσα μαζικής επικοινωνίας της γειτονικής χώρας «σκάναραν» τη φετινή αγωνιστική περίοδο του Κίριλ Ντεσπόντοφ με τη φανέλα του Δικεφάλου, καταγράφοντας σε 47 συμμετοχές 13 τέρματα και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις εμπλεκόμενες διοργανώσεις. Αναφορά μάλιστα έγινε και στο γεγονός πως συνιστά ηγετική ποδοσφαιρική μονάδα της εθνικής Βουλγαρίας δεδομένου ότι βρίσκεται ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο.

Συνολικά, ο Βούλγαρος διεθνής εξτρέμ έχει λάβει μέρος σε 346 αγώνες, σημειώνοντας 95 τέρματα και 103 ασίστ που κάθε άλλο παρά απαρατήρητα πέρασαν από τους Τούρκους, έχοντας εντυπωσιαστεί με τη στατιστική του «εικόνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία