Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ, ποιος θα το πάρει;

Δημοφιλή

Εφθασε η μέρα, που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περίμεναν. Σήμερα στις 22.00 (MEGA, CosmoteSport1) στο Γουέμπλεϊ η Ρεάλ Μαδρίτης κι Μπορούσια Ντόρτμουντ θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαιτητής του τελικού θα είναι ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς.

«Παίζουμε ενάντια σε μια ομάδα που είναι φτιαγμένη για να κερδίσει το Champions League, της οποίας η αποστολή είναι να κερδίσει το Champions League. Όταν έχουμε μια αποστολή να εκπληρώσουμε, μπορεί να τη χάσουμε. Έχουμε ένα όνειρο. Είναι η διαφορά μεταξύ ενός ονείρου και ενός αποστολή», είπε ο Έντιν Τέρζιτς. Κι ο προπονητής της Μπορούσια συνέχισε: «Είναι η απόλυτη πρωταθλήτρια στην ιστορία του ποδοσφαίρου και σε αυτή τη διοργάνωση, που μας περιμένει. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι σε έναν αγώνα όλα είναι πιθανά» και αν κάποιος το έδειξε αυτή τη σεζόν, ήμασταν εμείς».

Από την άλλη, οι Μαδριλένοι καθοδηγούνται από νεαρά ταλέντα (Τζουντ Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους), σπουδαίους βετεράνους (Νάτσο, Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς) και θέλουν να επιστρέψουν στον θρόνο στο τέλος μιας σεζόν σχεδόν τέλειας, με μόνο δύο ήττες σε 54 αγώνες.

Για να φτάσουν στο Λονδίνο, οι «μερένχες» ισοφάρισαν δύο φορές κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-3) στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών, κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι από τη ρεβάνς (1-1, 4-3 πέναλτι), κράτησαν την Μπάγερν υπό έλεγχο στο Μόναχο ( 2 -2) και στη συνέχεια επικράτησαν των Βαυαρών με δύο γκολ στο του Χοσελού στο φινάλε του επαναληπτικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαμός με Ρονάλντο στην Αλ Νασρ

Από την Άλ Νασρ διαψεύδουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τον... έλεγχο του συλλόγου. Αλλαξε η τεχνική ηγεσία της Αλ...

Στην ίδια κατηγορία