Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τεχνητή νοημοσύνη: Αυτή η ομάδα θα σηκώσει το Champions League

Δημοφιλή

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπορούσια Ντόρτμουντ συναντώνται αυτό το Σάββατο (01/06, 22:00) στον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ. Σύμφωνα με την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι πιθανότητες ώστε οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι να κερδίσουν τον μεγάλο τελικό στα 90 λεπτά φτάνει έως και το 59%. Αυτό είναι ένα ποσοστό πολύ μακριά από αυτό που έχει καθοριστεί σε περίπτωση που οι «μερένχες» στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης στην παράταση, που θα ήταν 22%. Όσο για τη νίκη της Ντόρτμουντ στα 90 λεπτά, το ποσοστό βρίσκεται αρκετά χαμηλά και συγκεκριμένα στο 19%.

Όπως και να έχει, και πέρα ​​από τα ποσοστά που προκύπτουν από την Τεχνητή Νοημοσύνη, η αλήθεια είναι ότι αυτός ο τελικός μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και την Ντόρτμουντ αναμένεται να είναι γεμάτος συγκινήσεις.

Σαφέστατα, η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται το φαβορί για τη νίκη, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία και επιτυχίες στη διοργάνωση, έχοντας κατακτήσει 14 φορές το τρόπαιο, με την πιο πρόσφατη επιτυχία της να είναι το 2022. Η Ντόρτμουντ, από την άλλη πλευρά, έχει κάνει εξαιρετική πορεία φέτος, αποκλείοντας την Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά χωρίς να δεχτεί γκολ.

Ντόρτμουντ και Ρεάλ έχουν μεγάλη ιστορία και σε αυτόν τον τελικό. Έχουν αναμετρηθεί 14 φορές στο Champions League από το 1998, με τη Ρεάλ να υπερηφανεύεται για το ελαφρώς καλύτερο ρεκόρ που κατέχει έως τώρα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι αήττητη στους 12 αγώνες της στη διοργάνωση αυτή τη σεζόν κι απόψε (01/06, 22:00) θα επιδιώξει να διευρύνει το ρεκόρ της, σηκώνοντας στον αέρα το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αποφασίζει για αποστολή-ενδεκάδα ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ σήμερα 20/9 θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Βόλο, που θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία