Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλησιάζει Κρουζ Αζούλ ο Γιακουμάκης

Δημοφιλή

Κοντά στον νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης, με την Κρουζ Αζουλ να πλησιάζει σε συμφωνία με την Ατλάντα για την αγορά του 29χρονου επιθετικού.

Η ομάδα από το Μεξικό είχε χτυπήσει την «πόρτα» του αμερικανικού συλλόγου, κάνοντας δυο προτάσεις για τον διεθνή φορ. Το πρόβλημα στο σκοράρισμά της, έφερε την αναζήτηση για έναν νέο επιθετικό και το όνομα του Γιακουμάκη μπήκε στη λίστα της ομάδας.

Στην αρχή η πρόταση της Κρουζ Αζούλ ήταν στα έξι εκατομμύρια ευρώ, την οποία όμως απέρριψε η Ατλάντα. Ωστόσο η μεξικάνικη ομάδα προχώρησε σε νέα πρόταση δέκα εκατομμυρίων ευρώ, η οποία εκτός απροόπτου θα είναι και η… τυχερή μιας και ο παίκτης βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης υπενθυμίζεται ότι τη φετινή χρονιά κατάφερε να ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι και να βγει ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης στο MLS. Ο Έλληνας επιθετικός συγκεκριμένα συνολικά πήρε το 45,78% των ψήφων, ενώ ο Αργεντινός σταρ μόλις το 27,28%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία