Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκαγκάτσης: «Ανακοινώνω και επισήμως την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της ΕΠΟ»

Δημοφιλή

H εκδήλωση παρουσίασης του Μάκη Γκαγκάτση ως υποψήφιου για την προεδρία της ΕΠΟ στο Makedonia Palace, άρχισε λίγα λεπτά μετά τις 14.00.

Όπως είναι γνωστό, οι εκλογές της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου και θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

«Σας ευχαριστώ που με τιμάτε για την παρουσία σας. Αισθάνομαι συγκινημένος γιατί βλέπω πρόσωπα γνωστά και φιλικά απέναντί. Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τη σύζυγό μου. Θα ήθελα να είναι εδώ και η μητέρα μου σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρόντες», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Στην εκδήλωση στο Makedonia Palace βρέθηκαν, εκτός από τους εκπροσώπους 39 ποδοσφαιρικών ενώσεων, κι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αστέριος Αντωνίου, ο πατέρας του Μάκη Γκαγκάτση, Βασίλης και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης από τη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία