Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ιδιαίτερο αφιέρωμα σε Μπάμπα

Δημοφιλή

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ουκ ολίγες φορές, με ένα απίθανο ντεμαράζ στο φινάλε ο ΠΑΟΚ κέρδισε τρία σερί ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, κράτησε την τύχη στα χέρια του προκειμένου να στεφθεί πρωταθλητής κατά την τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πανηγυρίζοντας εν τέλει στο φινάλε ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Αφορμή δοθείσης από το φετινό επίτευγμα του Δικεφάλου που «έκλεισε» τη φετινή του αγωνιστική περίοδο, ΜΜΕ το εξωτερικού δεν μπόρεσαν να μη σταθούν στην εξαιρετική του σεζόν, προχωρώντας σε ιδιαίτερα αφιερώματα, ένα εκ των οποίων είχε πρωταγωνιστή τον Ράχμαν Μπάμπα.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ που κατέθεσε αξιοσημείωτα δείγματα «γραφής» με έξι τέρματα και τρεις ασίστ σε συνολικά 44 αγωνιστικές υποχρεώσεις που ενεργοποιήθηκε, συμπεριλήφθηκε σε ιδιαίτερο αφιέρωμα με τίτλο «οι έξι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την Τσέλσι και κατέκτησαν τρόπαιο με την ομάδα τους». Ειδική μνεία έγινε στη στατιστική εικόνα του Γκανέζου ακραίου μπακ, με τη συγκεκριμένη αναφορά να επισημαίνει αναλυτικότερα πως «το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ αφού αποχώρησε από την Τσέλσι μετά από οκτώ χρόνια, υπογράφοντας με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης τριετές συμβόλαιο και φέτος κατάφερε να κατακτήσει τη Super League». Ματέο Κόβατσιτς, Κουλιμπαλί, Χακίμ Ζίγιεχ, Μέισον Μάουντ και Κέπα συμπλήρωσαν το αγγλικό αφιέρωμα.

Όπως ενημερωθήκατε δε μέσω του FORZAonline αναφορικά με τον Ράχμαν Μπάμπα και την επιστροφή του στη Γκάνα, δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην ομάδα των Black Stars για τους επερχόμενους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 εναντίον πρωτίστως του Μάλι ξεκινώντας εξαήμερη προετοιμασία στο Λεγκόν και της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.

«Έχω δει τις εμφανίσεις του. Προς το παρόν δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει. Αυτό που συνέβη στο Κουμάσι (σ.σ πόλη της Γκάνας) επηρέασε πολύ τον ίδιο και την οικογένειά του», δήλωσε σε πρώτη φάση ο προπονητής της Γκάνας προσθέτοντας εν συνεχεία για το πρόβλημα που τίθεται στην αμυντική γραμμή ότι «θα τον χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Είχα μια μακρά συζήτηση μαζί του και ήθελα ακόμη και να ταξιδέψω εκεί που βρισκόταν, αλλά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα άλλαζε γνώμη» επισήμανε σε πρόσφατες τοποθετήσεις του ο Ότο Άντο που κρατά τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος της Γκάνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία