Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσιγγάρας: «Περήφανος που φοράω το εθνόσημο»

Δημοφιλή

Για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας μίλησε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Θεοχάρης Τσιγγάρας, τονίζοντας πως είναι περήφανος που φοράει το εθνόσημο, ενώ παράλληλα σχολίασε και τα δύο φιλικά τεστ που θα δώσει η Εθνική, απέναντι σε Γερμανία και Μάλτα.

Παρακάτω όσα είπε:

«Νιώθω τιμή, πιστεύω πως κάθε παίκτη που έρχεται να παίξει με την εθνική ομάδα πρέπει να νιώθει έτσι. Νιώθω υπερηφάνεια που φοράω το εθνόσημο. Από κει και πέρα πρέπει να δουλέψουμε και να παίξουμε τα φιλικά.

Δεν θεωρούμαι ακριβώς νέος. Έχω ξανάρθει κι άλλες φορές, ενώ έχω αγωνιστεί με τις μικρές Εθνικές. Δεν μου είναι τόσο πρωτόγνωρο. Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος λόγω των εμπειριών με την ομάδα μου.

Πάντα υπάρχει κίνητρο. Ξέρουμε ότι η Γερμανία είναι μια πολύ μεγάλη χώρα. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Δεν γίνεται να πάμε χωρίς κίνητρο και να είμαστε χαλαροί. Θέλουμε να δείξουμε σαν χώρα ότι αυτό που έγινε (ο αποκλεισμός) ήταν ένα ατυχές συμβάν και να προχωρήσουμε.

Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις του παίκτες από όλες τις ομάδες με τους οποίους έπαιζες μικρός, που τους θαυμάζεις, έχεις μεγαλώσει μαζί τους. Οπότε πιστεύω ότι είμαστε μια πολύ μεγάλη παρέα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία