Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ακόμη ένα φιλικό για ΠΑΟΚ στην Ολλανδία!

Δημοφιλή

Ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας με φόντο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, κλείνοντας ακόμη ένα φιλικό «τεστ». Ενδεικτικό πως μετά τη βελγική Γκενκ, την ολλανδική Ναϊμέγκεν καθώς επίσης και την ΑΕΚ Λάρνακα που γνωστοποιήθηκε από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ, στο «κάδρο» για το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου τίθεται και η Σερκλ Μπριζ σύμφωνα με πληροφορίες του FORZAonline.

Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει επί του παρόντος τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της pre season του σε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ρουμάνο τεχνικό να δοκιμάσει πρόσωπα, συνδυασμούς, τεστάροντας την ετοιμότητα του αγωνιστικού τμήματος πριν το Champions League και τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οπότε τα φιλικά των «ασπρόμαυρων» είναι σίγουρα με Γκενκ, Ναϊμέγκεν, ΑΕΚ Λάρνακας, και Σερκλ Μπριζ, ενώ υπάρχει η πιθανότητα για ακόμα ένα χωρίς ωστόσο αυτό να είναι σίγουρο, καθώς επαφίεται στην επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η Σαμ Μπρουνέλ πόζαρε με τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν και οι φίλοι της ομάδας και...

Στην ίδια κατηγορία