Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εθνική Ελλάδας: Δυνατό τεστ κόντρα στη Γερμανία

Δημοφιλή

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έχει μπροστά της η Εθνική Ελλάδας, που αντιμετωπίζει απόψε (7/6) στις 21:45 την Γερμανία στο Μπορούσια Πάρκ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε για ακόμα μια φορά να πάρει το εισιτήριο για το Euro και θέλει να ανασυνταχθεί ενόψει των επόμενων προκλήσεών, με τον Νίκο Παπαδόπουλο ως υπηρεσιακό τεχνικό.

Με αλλαγές οι κλήσεις για τα δύο φιλικά (Γερμανία, Μάλτα), εκτός για διάφορους λόγους βρίσκονται οι Τσιμίκας, Κωνσταντέλιας, Μπάλντοκ, αλλά υπάρχουν νέα πρόσωπα στην αποστολή οι Κώτσιρας, Τζολάκης, Ντόη, Τσιγγάρας, Δουβίκας.

Η αποστολή της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ντόι, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Μασούρας, Τζόλης, Λημνιός, Ιωαννίδης, Παυλίδης και Δουβίκας

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα που σκέφτεται για το Euro, ψάχνοντας μία νίκη ψυχολογίας πριν τις επίσημες υποχρεώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία