Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο… σερβιτόρος Αντρίγια

Δημοφιλή

Εξαιρετική εικόνα παρουσίασε η Σερβία στο εκτός έδρας φιλικό της με τη Σουηδία σε μία επί της ουσίας πρόβα τζενεράλε ενόψει Euro 2024, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς να επικρατεί με 3-0, λίγο πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο μεγάλο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» της Γερμανίας. Αφορμή δοθείσης δε από τη στατιστική εικόνα του Σέρβου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ με το εθνόσημο, ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρονται στο ιδιαίτερο επίτευγμα που σημείωσε, συνιστώντας τον τρίτο ποδοσφαιριστή σε ασίστ στη χώρα του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η mozzart στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Αν πιστέψουμε ορισμένες ιστοσελίδες με πλούσια στατιστικά, αφού η Σερβία παίζει με αυτό το όνομα από το 2006, ο Μλαντένοβιτς είναι ο έβδομος καλύτερος σε ασίστς στην ιστορία της εθνικής μας ομάδας, ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς έχει τον ίδιο αριθμό ασίστ με τον Μλαντένοβιτς και καλύτεροι από αυτούς είναι ο Κράσιτς με δέκα, ο Κόστιτς με 12, ο Άντρια Ζίβκοβιτς (ο άσος του ΠΑΟΚ έφτιαξε το 1-0 με τη Σουηδία) και ο Κολάροφ έχουν 13, ενώ ο απόλυτος κυρίαρχος είναι ο Τάντιτς με 40 ασίστ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία