Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατά ριπάς σκοράρισμα από ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Εντυπωσιακές επιδόσεις από πλευράς ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα που τη φετινή αγωνιστική περίοδο φρόντισε να κλείσει το «φάκελο» των τερμάτων του στα 137 σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός πως είχε τόσο ισχυρή συχνότητα στο σκοράρισμα από μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών του που 10 εξ αυτών κατάφεραν να σημειώσουν 5 plus τέρματα, αποδεικνύοντας τον πλουραλισμό των «ασπρόμαυρων» με την αντίπαλη εστία. Ο λόγος γίνεται για τους Στέφαν Σβαμπ (10), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (19), Τόμας Μουργκ (9), Ράχμαν Μπάμπα (6), Γιάννη Κωνσταντέλια (14), Κωνσταντίνο Κουλιεράκη (5), Μπράντον Τόμας (12), Τάισον (8), Μάγκομεντ Οζντόεφ (7) και Κίριλ Ντεσπόντοφ (13).

Από το σύνολο των γκολ που σημειώθηκαν από πλευράς «ασπρόμαυρων» τα 19 προήλθαν από τους επιθετικούς τους (σ.σ Μπράντον Τόμας: 12, Άλι Σαμάτα: 3, Στέφανος Τζίμας: 4), κάνοντας σαφές το πρόβλημα που υπήρχε στη γραμμή κρούσης σε επίπεδο επαφής με την αντίπαλη εστία, ωστόσο, δεν κόστισε ακριβά στον ΠΑΟΚ δεδομένου πως κατάφερε να διευρύνει τη λίστα των σκόρερ του, εμπλουτίζοντάς τη κυρίως με τους μεσοεπιθετικούς συνδυασμούς που αξιοποιούσε πίσω από τον προωθημένο φορ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η «τριπλέτα» επιθετικών του Δικεφάλου ανταποκρίθηκε υποδειγματικά στα «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος ήθελε να προσφέρουν με κινήσεις τους μία εξτρά βοήθεια στους συμπαίκτες τους.

«Κανείς δεν μας έδινε την παραμικρή πιθανότητα όταν ξεκίνησε η σεζόνΉταν ένα μεγάλο σε διάρκεια πρωτάθλημα, 36 αγώνων συν τα playoffs, όπου παίζεις μόνο ντέρμπι και πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πριν από 5 χρόνια, τον Φεβρουάριο ήμασταν στο +9 και σιγά σιγά διαμορφωνόταν η πεποίθηση ότι μπορούμε να το πάρουμε. Φέτος θριαμβεύσαμε στο τελευταίο σφύριγμα του τελευταίου αγώναΤο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια», ειπώθηκε από τον Ρουμάνο τεχνικό σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του αναφορικά με τη φετινή αγωνιστική περίοδο που έκλεισε με την κατάκτηση της Stoiximan Super League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία