Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτσι «ξεκλείδωσε» την Εσπανιόλ ο Μπρέιθγουεϊτ (video)

Δημοφιλή

Εξαιρετικά σημαντική νίκη απέσπασε η Εσπανιόλ που πέρασε με 0-1 από την έδρα της Χιχόν για τα μπαράζ ανόδου στη La Liga, με τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, να είναι εκ των πρωταγωνιστών δεδομένου πως μοίρασε την ασίστ για το γκολ του Πουάδο, παίρνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από τον προπονητή του και φανέλα βασικού. Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline προ λίγων ημερών και επιβεβαιωθήκατε με την επίσημη πρόταση που στάλθηκε από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο Δανός στράικερ αποτελεί τον «εκλεκτό» του Δικεφάλου για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Στην παρούσα φάση, παρατηρείται μια απόσταση, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δουλεύει πάνω στην υπόθεση, προκειμένου να καταφέρει να τη φέρει στα μέτρα του.

Ο 33χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αποτέλεσε τον πιο δραστήριο παίκτη στην επίθεση της Εσπανιόλ, βγάζοντας εντάσεις, τρεξίματα και πίεση στο παιχνίδι του, χάνοντας και τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, όμως «έπεσε» πάνω στον εξαιρετικό Ρούμπεν Γιάνεθ που σταμάτησε τις επιθετικές ενέργειες του μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ, με τις επεμβάσεις που πραγματοποίησε. Στο 88ο λεπτό μάλιστα, ο Δανός επιθετικός με εκπληκτική κάθετη έβγαλε τον Χάβι Πουάδο φάτσα με το τέρμα, με τον Ισπανό εξτρέμ να περνάει τον Ρούμπεν Γιάνεθ, σπρώχνοντας την μπάλα στην άδεια εστία, σημειώνοντας ένα υπερπολύτιμο γκολ για το ισπανικό κλαμπ.

Δείτε την ασίστ που έδωσε ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία