Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Όλα δείχνουν επαναπατρισμό για Αντόνιο»

Δημοφιλή

Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον του Μάρκος Αντόνιο δεδομένου πως μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και την επιλογή των «ασπρόμαυρων» να μην ενεργοποιήσουν τη ρήτρα απόκτησής του από τη Λάτσιο, δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Διατεθειμένη να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, ωστόσο, εμφανίζεται η Φλαμένγκο κάτι που υπογραμμίζεται σε δημοσιεύματα των «λατσιάλι».

«Η Φλαμένγκο ενδιαφέρεται σοβαρά να κάνει κίνηση για τον Μάρκος Αντόνιο αυτό το καλοκαίρι μετά την επιστροφή του στη Λάτσιο από τον ΠΑΟΚ» επισημαίνεται έντονα σε αναφορές της γειτονικής χώρας, συμπληρώνοντας πως «ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος δεν κατάφερε ποτέ να εγκατασταθεί στην ιταλική πρωτεύουσα από τότε που έφτασε από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ τον Ιούλιο του 2022, περνώντας μια σεζόν στη Ρώμη πριν σταλθεί στην Ελλάδα ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Ο Μάρκος Αντόνιο δεν εντυπωσίασε με τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας τρία γκολ σε 17 συμμετοχές και ο ασπρόμαυρος σύλλογος αποφάσισε να μην κάνει μόνιμη την παραμονή του, αφήνοντάς τον να επιστρέψει στη Λάτσιο αυτό το καλοκαίρι. Όπως ανέφερε ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Φλαμένγκο είναι πρόθυμη να αποκτήσει τον Μάρκος Αντόνιο αυτό το καλοκαίρι και έχει παρουσιάσει μια προσφορά στον μέσο, ο οποίος δεν υπολογίζεται στη Λάτσιο. Επί του παρόντος αξιολογεί την πρόταση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Φιλικό συμπερασμάτων για τον ΠΑΟΚ

Φιλική αναμέτρηση στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, έδωσε το τμήμα Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας...

Στην ίδια κατηγορία