Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρχισαν τα όργανα στο ΕURO: Οπαδοί δέχθηκαν επίθεση!

Δημοφιλή

Ένα γκρουπ αγνώστων επιτέθηκε με καρέκλες στους οπαδούς της Σκωτίας στο Μόναχο, οι οποίοι βρίσκονται εκεί για το παιχνίδι με τη Γερμανία ενόψει της πρεμιέρας του Euro 2024.

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το Euro 2024 και ήδη έχουν υπάρξει μικρές εντάσεις ανάμεσα σε οπαδούς των ομάδων. Την Παρασκευή (14/6) στο Μόναχο λοιπόν θα γίνει η πρεμιέρα ανάμεσα στην οικοδέσποινα Γερμανία και τη Σκωτία.

Οι Σκωτσέζοι έχουν φτάσει χιλιάδες στη Βαυαρική πόλη για να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Στιβ Κλαρκ, οι οποίοι για δεύτερη σερί φορά δίνουν το παρών σε Euro. Το βράδυ της Τετάρτης (12/6) όμως δημιουργήθηκε ένα μικρό επεισόδιο σε μία παμπ στο Μόναχο ανάμεσα σε Σκωτσέζους και μερικούς αγνώστους.

Όπως αναφέρουν σκωτσέζικα Μέσα, οι οπαδοί της ομάδας βρίσκονταν σε μία παμπ και κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα γκρουπ αγνώστων και άρχισε να τους πετάει καρέκλες. Λέγεται μάλιστα ότι πριν γίνει η επίθεση, οι άγνωστοι, που δεν φορούσαν διακριτικό ομάδας άρχισαν να τους φωνάζουν. Από το επεισόδιο δύο Σκωτσέζοι συνελήφθησαν.

Αφού έφυγαν, στη συνέχεια επέστρεψαν και το επεισόδιο για λίγη ώρα ξέφυγε. Τελικά οι άγνωστοι συνελήφθησαν με τους Σκωτσέζους οπαδούς να αρχίζουν να τραγουδάνε ειρωνικά, «Αντίο, Αντίο». Από τις φασαρίες δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

Υπενθυμίζεται ότι ένταση επικράτησε και στην προπόνηση της Σερβίας, όπου μετά από απομάκρυνση της γερμανικής αστυνομίας ενός μικρού οπαδού από τον αγωνιστικό χώρο, οι Σέρβοι άρχισαν να γιουχάρουν, ενώ ένας πέταξε καπνογόνο προς το μέρος των αστυνομικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Κυριάκος μίλησε σε ρωσικό ΜΜΕ για τον Τσάλοφ

Δηλώσεις με ΜΜΕ της Ρωσίας σχετικά με την απόδοση του Φέντορ Τσάλοφ παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος...

Στην ίδια κατηγορία