Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συμφώνησε με Καμαρά ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Σε πλήρη συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά επήλθε ο ΠΑΟΚ με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και απολαβές ύψους 1.2 εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας ήδη αρχίσει ζυμώσεις και ανακατατάξεις ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου. Ένα deal που θεωρούνταν μέχρι πρότινος «τελειωμένο» υπό την έννοια των οικονομικών διαφορών που παρατηρήθηκαν μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» έφεραν στα μέτρα τους την υπόθεση.

Έχοντας «σκανάρει» την περίπτωση του 27χρονου μέσου, σε μία πρώτη «επαφή» με τον οποίο υπήρξε οικονομική απόσταση περίπου 500.000 ευρώ, ο ΠΑΟΚ έθεσε deadline καθώς δεν ήθελε να… παίξει το παιχνίδι του που ως ελεύθερος προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο, «παγώνοντας» την υπόθεση μέχρι νεωτέρας με την πεποίθηση επιστροφής του Μαντί Καμαρά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Όπως και έγινε.

Άξιο αναφοράς πως θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά και επίσημες ανακοινώσεις στις 19 Ιουνίου προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κανονικά με κόσμο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η πρεμιέρα της Handball Premier ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα διεξαγόταν χωρίς την παρουσία κόσμου...

Στην ίδια κατηγορία