Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Απαντούν» σε ΠΑΟΚ Μπρέιθγουεϊτ-Ετζούκε!

Δημοφιλή

Επίσημες προτάσεις σε Μάρτιν Μπρέϊθγουειτ και Κιντέρα Ετζούκε έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ, με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Μ. Ασίας να εκφράζουν την πεποίθηση απάντησης των δύο ποδοσφαιριστών την επόμενη εβδομάδα! Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline και τη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας FORZA, οι «ασπρόμαυροι» είχαν κυκλώσει την περίπτωση του Δανού φορ της Εσπανιόλ ενώ συνάμα κατέθεσαν και επίσημη πρόταση, οι οικονομικοί όροι της οποίας γνωστοποιήθηκαν προ λίγων ωρών.

Ωστόσο, για την ώρα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος με την πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να αξιώνει ένα ποσό πιο υψηλό ενώ αξίζει να επισημανθεί πως υπάρχει σημείο επαφής και διαπραγμάτευσης με την μανατζερική ομάδα του παίκτη. Αναφορικά με τον Κιντέρα Ετζούκε, το FORZAonline σας είχε προϊδεάσει για την υπόθεση ενός μεσοεπιθετικού που αρέσει στον ΠΑΟΚ, με τη προοπτική μετακίνησής του στη Θεσσαλονίκη να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Από πλευράς συμφωνιών μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ υπολογίζει στους Μαντί Καμαρά που κατάφερε εν τέλει να ενσωματώσει στο έμψυχο δυναμικό του και Κωνσταντίνο Θυμιάνη που πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και επί της ουσίας απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της 4ης φάσης

Το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι 11 από τις 12 αναμετρήσεις της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στην...

Στην ίδια κατηγορία