Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Λουτσέσκου: «Μου κάνουν επίθεση χωρίς επιχειρήματα!»

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για το… περιβόητο ντέρμπι του 2018 κόντρα στην ΑΕΚ.

Η σεζόν 2023-24 ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ με τον πιο ιδανικό τρόπο. Οι «ασπρόμαυροι» τα έκαναν όλα σε τέλειο βαθμό στο φινάλε, νίκησαν τους πάντες και κατέκτησαν το πρωτάθλημα μετά το σπουδαίο διπλό στο Χαριλάου.

Έναν μήνα μετά τη μυθική αυτή βραδιά ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στον ρουμάνικο τηλεοπτικό σταθμό «Prima Sport».

Μεταξύ άλλων, ο «αρχιτέκτονας» του Δικεφάλου μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του και για τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται στην Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στο κλεμμένο πρωτάθλημα του 2018:

«Ήταν μία μεγάλη μάχη η φετινή και στο τέλος όλοι αναγνώρισαν ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πιο δίκαιο Πρωτάθλημα» ενώ τόνισε «Μου επιτίθενται χωρίς επιχειρήματα ενώ εγώ δεν έχω επιτεθεί προσωπικά ποτέ σε κανέναν» και υπενθύμισε: «Κατακτήσαμε το τρίτο Πρωτάθλημα μας, γιατί μας έκλεψαν και εκείνο του 2018», ανέφερε αρχικά.

Επίσης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για την εντυπωσιακή εκκίνηση της Εθνικής Ρουμανίας στο Euro 2024: «Ίσως μας ταιριάζει όταν δεν είμαστε φαβορί. Ο τρόπος που τα παιδιά θυσιάστηκαν, η επιθετικότητα της ομάδας, μου έδωσαν την αίσθηση ότι έχουν μεγάλο κίνητρο. Υπάρχει όμως ένας κίνδυνος. Αυτή η νίκη δεν πρέπει να τους κάνει να χαλαρώσουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αγγελίδης: «Να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αγγελίδης, μίλησε για την φιλική αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι...

Στην ίδια κατηγορία