Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Θέμα στην Αυστρία η ανανέωση Σβαμπ-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

«Ο Στέφαν Σβαμπ παραμένει… πιστός στον ΠΑΟΚ» επισημαίνεται σε αναφορές αυστριακών ΜΜΕ κατόπιν της επισημοποίησης της μονοετούς συνεργασίας του με τον Δικέφαλο ενόσω ο 33χρονος χαφ σε προσωπικές του τοποθετήσεις στο FORZAONLINE εξέφρασε την ανυπομονησία του με γνώμονα το νέο του συμβόλαιο και την επικείμενη αγωνιστική περίοδο. «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, ήταν μια καλή περίοδος διακοπών και ελπίζω όλα να πάνε καλά τη νέα σεζόν. Είμαι έτοιμος και ελπίζω και οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι».

«Ο Αυστριακός επέκτεινε το συμβόλαιό του που ισχύει για έναν ακόμη χρόνο. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο 33χρονος πανηγύρισε το ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα του», τονίστηκε χαρακτηριστικά από ΜΜΕ της Αυστρίας ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν μάλιστα και οι δηλώσεις του Στέφαν Σβαμπ σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που θα παίξω για έναν ακόμη χρόνο σε αυτό το ιδιαίτερο κλαμπ.

Η μου σεζόν στον ΠΑΟΚ ξεκινά άμεσα και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους συμπαίκτες του. Ας παλέψουμε όλοι μαζί ξανά για τους μεγάλους στόχους μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία