Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Επέστρεψαν στον ΠΑΟΚ Λύρατζης-Τσαούσης

Δημοφιλή

Με νέα πρόσωπα και απουσίες εκκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως ανανέωσε το «ραντεβού» του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας. Εκτός των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του ΠΑΟΚ κατά τη θερινή περίοδο του καλοκαιριού (σ.σ Κωνσταντίνος Θυμιάνης, Μαντί Καμαρά) και των… ενισχύσεων από τον ΠΑΟΚ Β αξίζει να επισημανθεί πως στη Θεσσαλονίκη επέστρεψαν και οι Λευτέρης Λύρατζης-Μάριος Τσαούσης.

«Λύρατζης και Τσαούσης επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους, Δαρέλας, Σμυρλής, Γκούμας, Τσοπούρογλου και Κουαλιάτα ανέβηκαν από τον ΠΑΟΚ Β και Μαντί Καμαρά και Κωνσταντίνος Θυμιάνης έκαναν πρεμιέρα με τα ασπρόμαυρα στο γήπεδο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλωσόρισε τους παίκτες του, έδωσε το σύνθημα και η δουλειά ξεκίνησε» επισημάνθηκε χαρακτηριστικά από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ που υποδέχθηκε εκ νέου τους δύο ποδοσφαιριστές της που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους.

Ο μεν Μάριος Τσαούσης παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο δε Λευτέρης Λύρατζης στον Αστέρα Τρίπολης με αμφότερους να διεκδικούν ακόμη μία ευκαιρία στον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα είναι βροχερός. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Οι άνεμοι...

Στην ίδια κατηγορία