Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «γεμάτη» μέρα του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Διπλών προγραμμάτων συνέχεια για τον ΠΑΟΚ που έχει «ανοίξει» τον κύκλο της θερινής του προετοιμασίας πριν την αναχώρηση για το βασικό της σκέλος στο Χορστ της Ολλανδίας. «Άλλη μια γεμάτη μέρα προετοιμασίας για τους παίκτες του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, με διπλό πρόγραμμα και δουλειά σε όλους τους τομείς», επισημάνθηκε από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ στην επίσημη αναφορά της που έχει μπει για τα καλά στα… βαθιά.

Που εστίασε -όμως- το σημερινό (22.06) πρόγραμμα στη Νέα Μεσήμβρια;

Το πρώτο μέρος του προγράμματος το πρωί του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση και τη δύναμη, με ασκήσεις με βάρη, λάστιχα κι εμπόδια, αλλά και τουρνουά υψηλής έντασης σε μικρό χώρο. Το απόγευμα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και ασχολήθηκαν εναλλάξ με την αμυντική τακτική και τα τελειώματα. Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline προ λίγου δε αναφορικά με το διπλό «ραντεβού» του ΠΑΟΚ, ο Τόμας Μουργκ δέχθηκε ένα χτύπημα στη χθεσινή προπόνηση, έμεινε προληπτικά εκτός προγράμματος κι έκανε θεραπεία. Ο Αυστριακός αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς τη Δευτέρα (24.06).

Άξιο αναφοράς δε πως για τους «ασπρόμαυρους» έχουν τελειώσει προσωρινά τα «διπλά» βάσανα δεδομένου πως την αυριανή (23.06) μέρα υπάρχει μόνο μία πρωινή προπόνηση στο πρόγραμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία