Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έπεσαν οι υπογραφές με Τσιφτσή!

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline αναφορικά με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στην υπόθεση μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, ο Αντώνης Τσιφτσής αναμένεται να αποτελέσει και επισήμως παίκτη των «ασπρόμαυρων» δεδομένου πως το βράδυ της Παρασκευής (21.06) αφίχθηκε οδικώς στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Το μόνο που απέμενε είναι οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που όφειλε να περάσει καθώς επίσης και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ούτως ώστε να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό «χτύπημα» του ΠΑΟΚ μετά τους Κωνσταντίνο Θυμιάνη-Μαντί Καμαρά στο πλαίσιο της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το θέμα του Αντώνη Τσιφτσή τελείωσε άμεσα και με τις υπογραφές και έτσι μπορεί να ενταχθεί στην προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους πριν την αναχώρηση του αγωνιστικού τμήματος για το Χορστ της Ολλανδίας, κατευθυνόμενος στα γραφεία της Μ. Ασίας. Εκεί τον περίμεναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και το συμβόλαιο τους με τους «ασπρόμαυρους», που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τουλάχιστον για μια τριετία. Οι υπογραφές έπεσαν και πλέον απομένει η ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή από τους «ασπρόμαυρους».

Μάλιστα, μετά τις υπογραφές οι μάνατζερ του ανάρτησαν και σχετική φωτογραφία:

Άξιο αναφοράς δε πως του «άρεσε» η ιδέα της μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ, σπεύδοντας να αποχαιρετήσει και τον Αστέρα Τρίπολης με επίσημη τοποθέτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. «Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα που μεγάλωσα και μέσω αυτής μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτή!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία