Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο Ιντέγε την… είπε στον Εκόνγκ

Δημοφιλή

Η παρουσία του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ στην εθνική Νιγηρίας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, που φοράει ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου προκαλεί έντονες συζητήσεις στην αφρικανική χώρα.

Ο Μπράουν Ιντέγε, μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να… επιτεθεί στον Έκονγκ, με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και του Άρη, να σημειώνει ότι ο έμπειρος στόπερ δεν είναι ο κατάλληλος για αρχηγός της Εθνικής Νιγηρίας.

«Ένας ηγέτης πρέπει να είναι κάποιος που βρίσκεται στην ομάδα για πολλά χρόνια. Στους σημερινούς «Super Eagles» δεν έχουμε πια τέτοιους παίκτες, όπως ο Ενγιάμα και ο Γιόμπο. Να δώσουμε το χρίσμα του ηγέτη στον Εκόνγκ;

Δεν έχει να κάνει με το να έχεις το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μπορεί ο Εκόνγκ να καθίσει με τον Όσιμεν, τον Τσουκουέζε, τον Λούκμαν και να τους μιλήσει; Όχι. Δε βλέπω τον Όσιμεν να κάθεται κάτω με τον Εκόνγκ και να ακούει όλα όσα έχει να πει χωρίς να απαντάει», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Ιντέγε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρώτο γκολ της σεζόν από τον Σβαμπ

Πρώτο ανεπίσημο γκολ της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΟΚ από τον Στέφαν Σβαμπ, μπαίνοντας δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο...

Στην ίδια κατηγορία