Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

«Άκυρο Μπρέιθγουεϊτ σε ΑΕΚ-Κατάρ»

Δημοφιλή

Σε «ξέσπασμα» κατά της Εσπανιόλ προχώρησε ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για τη γραμμή κρούσης, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, επισημαίνοντας κατόπιν της εξασφάλισης της ανόδου του ισπανικού κλαμπ στα σαλόνια της La Liga ότι «να δούμε εάν θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα. Γιατί η πρόταση που μου έκαναν έναν χρόνο πριν έδειξε ότι δεν υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό μου».

Τελευταίες αναφοράς για το μέλλον του Δανού φορ μάλιστα απομονώνουν το «άκυρο» που έριξε σε ΑΕΚ και συλλόγους του Κατάρ καθώς «έχει ήδη απορρίψει αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες όπως η ΑΕΚ, ή από κάποια εξωτικά πρωταθλήματα όπως το Κατάρ, που δεν έχουν καλύψει τις μισθολογικές του απαιτήσεις».

Αναλυτικά όσα τονίζονται στο εν λόγω δημοσίευμα αναφορικά με το φερόμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ομάδων του Κατάρ: «Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ δεν έχει πλέον συμβόλαιο με την Εσπανιόλ είναι ελεύθερος κι ανοικτός στο να ακούσει προσφορές από άλλους συλλόγους. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Βαλένθια στην προσπάθεια της να τον υπογράψει, έγκειται στις υψηλές του απαιτήσεις.

Ο Δανός στράικερ, που μόλις έκλεισε τα 33, γνωρίζει ότι το επόμενο θα είναι το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο, κι απαιτεί περίπου πέντε εκατομμύρια μεικτά ανα σεζόν για να υπογράψει στη Βαλένθια, ποσό που ο ιδιοκτήτης Πίτερ Λιμ δεν έχει σκοπό να δώσει. Όπως έμαθε η Cadera SER, ο Μπρέιθγουεϊτ έχει ήδη απορρίψει αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες όπως η ΑΕΚ, ή από κάποια εξωτικά πρωταθλήματα όπως το Κατάρ, που δεν έχουν καλύψει τις μισθολογικές του απαιτήσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Από τον Τουρσουνίδη στον Ζαμπράνο

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 6/10, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τους...

Στην ίδια κατηγορία