Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

«Θέλουν και στην Ολλανδία Τζίμα»

Δημοφιλή

Από πλευράς γερμανικών ΜΜΕ συνεχίζονται οι αναφορές αναφορικά με το ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει η Νυρεμβέργη για τον Στέφανο Τζίμα, επισημαίνοντας σε σημερινά δημοσιεύματα πως «δεν παίζει μπάλα μόνη της καθώς Λουγκάνο και διάφοροι ολλανδικοί σύλλογοι έχουν ενδιαφερθεί για τον δανεισμό του». Αναλυτικότερα η Bild τόνισε πως «ο ταλαντούχος επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή της λίστας και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Ωστόσο, η Λουγκάνο από την Ελβετία (σας είχε ενημερώσει το FORZAONLΙΝΕ για αυτό) αλλά και διάφοροι σύλλογοι από την Ολλανδία, ενδιαφέρονται για το δανεισμό του».

Πάντως, αυτό που προκύπτει για το νεαρό επιθετικό του Δικεφάλου είναι πως το συγκεκριμένο θέμα θα αποφασιστεί άμεσα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ενώ η πλευρά του Στέφανου Τζίμα φαίνεται να προτιμά Γερμανία. Η Νυρεμβέργη έχει προπονητή τον Μίροσλαβ Κλόζε, έναν θρύλο στα φορ και η πλευρά του ποδοσφαιριστή θεωρεί πως μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί και για αυτό και δείχνει μια προτίμηση στη γερμανική ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο 18χρονος φορ ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2028 και ο Δικέφαλος υπολογίζει πολύ σε αυτόν. Χαρακτηριστικό είναι πως αν υπάρξει τελικά δανεισμός σε κάποια ομάδα, ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να μπει ρήτρα αγοράς κάτι που και οι δύο ομάδες δείχνουν να το σέβονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Από τον Τουρσουνίδη στον Ζαμπράνο

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 6/10, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τους...

Στην ίδια κατηγορία