Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα από την επιστροφή των εκδρομέων

Δημοφιλή

Με καθυστερήσεις πραγματοποιείται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στο ύψος του Λακκώματος, ενώ και στο ύψος του Μεσημερίου, στο Νέο Ρύσιο και στην Καρδία παρατηρούνται καθυστερήσεις.

Μεγάλη είναι η ουρά των οχημάτων και πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στο σημείο όπου εδώ και μήνες πραγματοποιούνται έργα. Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στο τούνελ της Κατερίνης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Περαίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Μετ΄ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα διόδια Ανάληψης – Προφήτη αλλά και στα διόδια της Ασπροβάλτας. Καλύτερη είναι η εικόνα στα διόδια Πολυμύλου.

Τέλος, ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, με μικρές καθυστερήσεις στο φανάρι των Βασιλικών, με τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

πηγή: thestival.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία