Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

«Η αντιπρόταση της Λάτσιο στην Φλαμένγκο για Μάρκος Αντόνιο»

Δημοφιλή

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για τον Μάρκος Αντόνιο, τον οποίο θέλει να αποκτήσει από τη Λάτσιο. Ο Βραζιλιάνος χαφ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όντας δανεικός από την ομάδα της Ρώμης. Οι εμφανίσεις του δεν ήταν ικανές για να αναγκάσουν τους ανθρώπους του Δικεφάλου να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Έτσι, λοιπόν, ο Μάρκος Αντόνιο επέστρεψε στη βάση του, την Ιταλία, και ενσωματώθηκε στο ρόστερ της Λάτσιο ξανά. Βέβαια, το όνομά του βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα μίας ομάδας από την πατρίδα του, με τη Φλαμένγκο του Τίτε να θέλει να τον εντάξει στην ομάδα της με φόντο της επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνο δημοσιογραφο, Βενέ Κασαγκράντε, η Φλαμένγκο έκανε πρόταση στη Λάτσιο για να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Μάρκος Αντόνιο, η οποία όμως απορρίφθηκε αμέσως από τους Ιταλούς. Παρόλα αυτά, έκαναν αντιπρόταση στους Βραζιλιάνους, η οποία θα εξεταστεί από τους ανθρώπους του βραζιλιανικού κλαμπ κι έτσι οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Η Φλαμένγκο κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Λάτσιο για να έχει δανεικό τον μέσο Μάρκος Αντόνιο με οψιόν αγοράς. Η αρχική προσφορά απορρίφθηκε και η ιταλική ομάδα έστειλε αντιπρόταση στη Φλαμένγκο, η οποία θα συζητήσει εσωτερικά. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη», γράφει χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος στην πλατφόρμα «X».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία εξπρές και αποστολή για Λεβαδειακό

Σε ρυθμούς Super League επιστρέφει ο ΠΑΟΚ, που αφήνει πίσω του την ήττα από την Στεάουα και κοιτά στον...

Στην ίδια κατηγορία