Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Επίσημο του Τζίμα στη Νυρεμβέργη, πήρε φανέλα με το Νο 9

Δημοφιλή

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός στη Νυρεμβέργη του Στέφανου Τζίμα, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το Νο 9.

«Για μένα θα είναι η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό και έχω πάρει μια συνειδητή απόφαση να μετακομίσω στη Νυρεμβέργη. Είμαι έτοιμος και γεμάτος ανυπομονησία να μάθω πολλά από τον Μίροσλαβ Κλόζε και να παίξω μια επιτυχημένη σεζόν μαζί με την ομάδα» δήλωσε ο Τζίμας.

«Ο Στέφανος είναι ένας απόλυτος κορυφαίος επιθετικός στην ηλικιακή του ομάδα και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να τον πείσουμε για την πορεία μας. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας πραγματικός σέντερ φορ, είναι γρήγορος, με δύο πόδια και δυνατός στα τελειώματα. Τώρα είναι στο χέρι του να αποδείξει την αξία του με τη φανέλα του συλλόγου» τόνισε ο Ολαφ Ρέμπε, παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Στέφανος αποφάσισε να παίξει σ’ εμάς την επόμενη σεζόν και να κάνει το επόμενο βήμα στη νεαρή καριέρα του. Είχε διάφορες προσφορές από ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά χάρη στις επαφές του Κλόζε και του Ρέμπε, μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή τη μεταγραφή» τόνισε Γιώτης Χατζηαλεξίου, αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα είναι βροχερός. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Οι άνεμοι...

Στην ίδια κατηγορία