Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Παραμένουν εκτός Κωνσταντέλιας-Ότο

Δημοφιλή

Ένα ακόμα, γεμάτο δουλειά, διπλό πρόγραμμα για τους παίκτες του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Γιόνι Ότο να παραμένουν εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένου πως αμφότεροι «ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ τη χθεσινή ημέρα υποβλήθηκαν σε θεραπείες κι έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα».

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως: Ένα ακόμα, γεμάτο δουλειά, διπλό πρόγραμμα για τους παίκτες του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία την Παρασκευή (28.06).

Η μέρα ξεκίνησε με έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις υπό τις συνεχείς οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους ποδοσφαιριστές παράλληλα να εκτελούν κι ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής. Το απόγευμα για πρώτη φορά η ομάδα δούλεψε στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό. Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Γιόνι Ότο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (29.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία, για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για Ολλανδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Από τον Τουρσουνίδη στον Ζαμπράνο

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 6/10, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τους...

Στην ίδια κατηγορία