Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Focus των Κροατών σε Κοτάρσκι

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από τα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του Ντόμινικ Κοτάρσκι σε συνδυασμό με το πιστοποιημένο ενδιαφέρον που διατηρεί αισθητά η Τζένοα προκειμένου να τον ενσωματώσει στο έμψυχο δυναμικό της, κροατικά ΜΜΕ φέρνουν στο επίκεντρο τα δεδομένα των διαπραγματεύσεων μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ιταλικού κλαμπ. «Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι φαίνεται ότι μετακομίζει στην Ιταλία καθώς υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να χάσει το βασικό της τερματοφύλακα, Γιόζεπ Μαρτίνες, δεδομένου του ενδιαφέροντος που διατηρεί η Ίντερ», με τους συμπατριώτες του Ντόμινικ Κοτάρσκι να προσθέτουν εν συνεχεία πως:

«Με αυτά τα δεδομένα είναι ο νούμερο 1 πιθανός αντικαταστάτης για τα γκολποστ της Τζένοα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να εισπράξει πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον αποδευσμεύσει». Πάντως, για την ώρα αυτό που προκύπτει αναφορικά το υπαρκτό ενδιαφέρον της Τζένοα σύμφωνα με ρεπορτάζ της FORZA είναι η αίσθηση επιστροφής των Ιταλών στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να απέρριψε την πρόταση του ιταλικού για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι (3 εκατομμύρια συν τον Κέλβιν Γέμποα δανεικό), ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει κλείσει.

Μάλιστα, ο Δικέφαλος είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο σύλλογος από τη Γένοβα μέσω του μάνατζερ του Κροάτη κίπερ του μετέφερε πως θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση τόσο στον ίδιο, όσο και στον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Από τον Τουρσουνίδη στον Ζαμπράνο

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 6/10, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τους...

Στην ίδια κατηγορία