Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ορίστηκε ο πρώτος «τελικός» της σεζόν!

Δημοφιλή

Γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία της πρώτης επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσης του ΠΑΟΚ στο Champions League στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, υποδεχόμενος το νικητή που θα αναδειχθεί από το ζευγάρι Μπάνια Λούκα – Εγνάτια στην Τούμπα.

Από πλευράς UEFA έγινε γνωστή η πρεμιέρα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου που θα εκκινήσει στις 24 Ιουλίου 2024 και συνεπώς το ταξίδι του Δικεφάλου αναμένεται να «ανοίξει» εκ νέου στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που επί του παρόντος μένει να ξεκαθαριστεί προσεχώς είναι ο αντίπαλός του που θα προκύψει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει αυτομάτως και το τοπίο αναφορικά με το μέρος που θα λάβει χώρα η ρεβάνς των «ασπρόμαυρων».

Υπενθυμίζεται πως εξαρχής ο ΠΑΟΚ επρόκειτο να εκκινούσε την επόμενη αγωνιστική περίοδο είτε στις 23 Ιουλίου 2024 είτε μία μέρα αργότερα, ωστόσο, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων έχει πλέον ξεκαθαρίσει το πρόγραμμά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Από τον Τουρσουνίδη στον Ζαμπράνο

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 6/10, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τους...

Στην ίδια κατηγορία