Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Παραμένει εκτός ο Κωνσταντέλιας

Δημοφιλή

Με… πικάρισμα στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη ξεκίνησε το πρώτο από τα δύο προγραμματισμένα «ραντεβού» του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας, ενόσω ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφερε μαζί με τις αποσκευές του και το τυχερό του σκουφί. Έχοντας στο φόντο την πρώτη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακα την αυριανή (03.07) μέρα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ανοίξει τον κύκλο της θερινής τους προετοιμασίας απουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ενδεικτικό πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ παραμένει εκτός φουλ αγωνιστικών ρυθμών για δεύτερη διαδοχική μέρα στις Κάτω Χώρες, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να επισημαίνει στη χθεσινή (01.07) της αναφορά πως «έμεινε στο ξενοδοχείο που φιλοξενείται αυτό το 15πενθήμερο η αποστολή και δούλεψε ατομικά».

Γίνεται αντιληπτό πως στον ΠΑΟΚ δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να επισπεύσουν την επάνοδο του Γιάννη Κωνσταντέλια δεδομένου πως έπονται κρίσιμες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ κατά τη διάρκεια της θερινής προετοιμασίας θα δοθεί χρόνος σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου κάτι που σημαίνει πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα κάνει την επανεμφάνισή του όταν κριθεί έτοιμος από το ιατρικό τιμ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Καντσελιέρι: «Νίκη που μας δίνει αυτοεποίθηση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη τύπου, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη του Δικεφάλου επί του Περιστερίου...

Στην ίδια κατηγορία