Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε, η ΑΕΚ Λάρνακας… έκλαψε

Δημοφιλή

Πρώτο φιλικό «τεστ» για τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της θερινής του προετοιμασίας στο Χορστ της Ολλανδίας με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας (03.07, 19:00), έχοντας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να αντιληφθεί το αγωνιστικό επίπεδο του ρόστερ και κυρίως των νεοφερμένων ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων σε Ελλάδα-Ευρώπη. Άξιο αναφοράς δε πως αμφότερες οι ομάδες έχουν ένα κοινό… χαρακτηριστικό δεδομένου πως διεκδίκησαν τον τίτλο του πρωταθλητή την τελευταία αγωνιστική.

Ενδεικτικό πως ο μεν ΠΑΟΚ σημείωσε τρία match balls στην Τούμπα προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, αναζητώντας μόνο ένα αποτέλεσμα και η δε ΑΕΚ Λάρνακας προήλθε από το «θρίλερ» της τελευταίας «στροφής» στο πρωτάθλημα. Στην πρώτη περίπτωση ο τίτλος κατέληξε στη Θεσσαλονίκη δεδομένης της ανατροπής του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου με τους Μπράντον Τόμας και Τάισον, ενώ στο κυπριακό πρωτάθλημα το τρόπαιο πήγε στον ΑΠΟΕΛ (σ.σ πήρε τον τίτλο έχοντας καλύτερα αποτελέσματα με την ΑΕΚ Λάρνακας).

Βασική επισήμανση μάλιστα πως ο ΑΠΟΕΛ ως πρωταθλητής αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ, σε περίπτωση πρόκρισης με αντίπαλο ή την Εγκνάτια ή την Μπάνια Λούκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Άρης: Στα πιτς Φαμπιάνο-Σουλεϊμάνοφ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το παιχνίδι της Τετάρτης (25/9) με την Γαλατάσαραι στην Τουρκία, για την πρεμιέρα του...

Στην ίδια κατηγορία