Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Το… εξαφανισμένο πρόστιμο!

Δημοφιλή

Γεμάτη αποκαλύψεις ήταν η, διάρκειας 1 ώρας και 47 λεπτών ταινία για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, με τον, πρώην πλέον, αντιπρόεδρο και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, να φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα άγνωστες ιστορίες από την πρωταθληματική χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Μια εξ αυτών ήταν και το πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ που επιβλήθηκε στην ομάδα, μετά από επικοινωνία του ίδιου με τον Ιβάν Σαββίδη, μετά το άσχημο απόγευμα στη Λαμία και την ισοπαλία με 1-1, με την υποσημείωση ότι αυτό θα αποσυρθεί εφόσον η ομάδα έκανε το 4/4 και κατακτούσε το πρωτάθλημα.

Όπως κι έγινε, με τον ΠΑΟΚ να μην κοιτά ξανά πίσω μετά από αυτό το στραβοπάτημα, για να κατακτήσει τον πιο μάγκικο τίτλο στην ιστορία του ελληνικού ποδόσφαιρου.

Η αναφορά του Μάκη Γκαγκάτση:

«Μία ισοπαλία πήρε η Λαμία στα Play Off . Πόσο σοκαριστικά κακή ήταν η εικόνα της ομάδας σε ένα σημείο καμπής του πρωταθλήματος αφού όλοι ξέραμε ότι με νίκη στη Λαμία, κρατούσαμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας. Και δεν περιμέναμε γκέλα κάποιου άλλου… Είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστείς μία τέτοια κατάσταση, θα σας πω κάτι που δεν το γνωρίζει ο κόσμος. Μετά το τέλος του ματς στη Λαμία και μετά από μία συζήτηση που είχα με τον κ.Σαββίδη, πήγα στα αποδυτήρια και ανακοίνωσα στους παίκτες 200.000 ευρώ πρόστιμο, το οποίο θα αποσυρθεί μόνο αν η ομάδα κάνει το 4Χ4 και πάρει το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι το πρόστιμο δεν επιβλήθηκε ποτέ εν τέλει.

Οι παίκτες ήταν σκασμένοι, όχι φυσικά με το πρόστιμο αλλά με την εμφάνιση και θεωρώ ότι ήταν εκείνο το σημείο κλειδί που μας έδωσε το πρωτάθλημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η ανακοίνωση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ για την εκδρομή στο Μάντσεστερ! (pic)

Για το ταξίδι στο Μάντσεστερ, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τη Γιουνάιτεντ, ετοιμάζονται οι οργανωμένοι οπαδοί του...

Στην ίδια κατηγορία