Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Έσπασαν και άλλο «φράγμα» τα διαρκείας!

Δημοφιλή

Έντονος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ αναφορικά με την επικείμενη αγωνιστική περίοδο δεδομένου πως σπεύδουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να διασφαλίσουν τη θέση τους στο γήπεδο της Τούμπας. Όπως έγινε ήδη γνωστό, η συγκεκριμένη περίοδος προσφέρεται για ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ γνωστοποιήθηκε μάλιστα μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram πως ο αριθμός τους ανανεώνεται διαρκώς με γρήγορους ρυθμούς σπάζοντας και το «φράγμα» των επτά χιλιάδων. «7.000 και συνεχίζουμε. Ανανέωσε το εισιτήριό σου σε προνομιακή τιμή μέχρι τη Δευτέρα (08.07) στις 18:00» επισημάνθηκε χαρακτηριστικά από τον επίσημο Δικέφαλο.

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

1η περίοδος (25.06.2024 10:00 ως 08.07.2024 18:00)

Στην πρώτη περίοδο διάθεσης (ως τις 08.07) οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 θα έχουν δικαίωμα είτε να ανανεώσουν τη θέση τους με την τιμή της ανανέωσης είτε να αλλάξουν θύρα ή θέση με την προνομιακή τιμή ανανέωσης. Από την Τρίτη 09/07 οι περσινοί κάτοχοι δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους. Οι μη κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας δεν θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας την περίοδο διάθεσης.

Για την ανανέωση της ίδια θέσης, πατήστε εδώ

Για την αλλαγή θέσης & θύρας, πατήστε εδώ

Διευκρινίσεις 1ης περιόδου

* Ο φίλαθλος μετά το στάδιο της καταχώρησης των στοιχείων του (Ονοματεπώνυμο, ΑΔΤ/Αρ.Διαβατηρίου & ΑΜΚΑ), θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον ΑΜΚΑ στο πεδίο «κουπόνι», μετά επιλέγει «αποθήκευση» «ενημέρωση» & «συνέχεια» για να του επιτραπεί η μετάβαση στο τελικό στάδιο της πληρωμής.

*Στη φόρμα ανανέωσης οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας 4A & 7A θα πρέπει να καταχωρήσουν στο πεδίο «θύρα» το νούμερο 4 ή 7 αντίστοιχα & το γράμμα A της θύρας με αγγλικούς χαρακτήρες, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας VipA θα πρέπει να καταχωρήσουν στο πεδίο «θύρα» μόνο το γράμμα A της θύρας με αγγλικούς χαρακτήρες χώρις το Vip.

* Οι εκπτωτικές κατηγορίες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν θέση ή θύρα κατά την περίοδο διάθεσης. Εφόσον επιθυμούν αλλαγή θέσης ή θύρας θα πρέπει να αγοράσουν κατά την περίοδο διάθεσης που η τιμή της εκπτωτικής κατηγορίας δεν διαφοροποιείται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η τελευταία πρόβα του ΠΑΟΚ σε εικόνες

Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους έκανε το πρωί της Τρίτης (24/9) ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου...

Στην ίδια κατηγορία