Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ… συστήνει τον δικό του Ρόκι (video)

Δημοφιλή

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ρόκι Κρούζερ, ο οποίος ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής (5/7) και αποτελεί την πρώτη προσθήκη ψηλού στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ. Ο Κρούζερ έχει ύψος 2.08 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ, αλλά και ως 5άρι και θα ενισχύσει την ομάδα τη σεζόν 2024-2025 κάτω από τη ρακέτα, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να συστήνει το νέο της μεταγραφικό απόκτημα στα social media που διατηρεί με τα αντιπροσωπευτικότερα στιγμιότυπα της καριέρας του.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό video του ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι 25 ετών και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Ευρώπη. Τη σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στη Γερμανία με τη φανέλα της Νυρεμβέργης έχοντας 13,4 πόντους (33,3% στα τρίποντα, 74,6% στις βολές), 5,4 ριμπάουντ και 1,6 ασσίστ ανά αγώνα. Την περσινή σεζόν έπαιξε στην Αντβέρπ, όπου σε 39 αναμετρήσεις κατέγραψε κατά μέσο όρο 8,1 πόντους (36% στα τρίποντα, 82,7% στις βολές) και 4,9 ριμπάουντ. Έπαιξε μπάσκετ στο North Dakota State και μετά από πέντε ιδιαίτερα παραγωγικές σεζόν, αποφοίτησε το 2022, με 15,6 πόντους (39,1% στα τρίποντα, 78,3% στις βολές), 7,8 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ ανά αγώνα.

Με την Αντβέρπ κατάφερε να φτάσει μέχρι τους τελικούς του βελγικού πρωταθλήματος πέρσι, χάνοντας τον τίτλο από την Οστάνδη με 3-1 στη σειρά των αγώνων. Μάλιστα, στους τελικούς είχε κομβικό ρόλο ο 25χρονος φόργουορντ, καθώς αγωνίστηκε πάνω από 20 λεπτά και στις τέσσερις αναμετρήσεις. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Κρούζερ αγωνίστηκε με την Αντβέρπ στα προκριματικά του Basketball Champions League, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα και τον αποκλεισμό από τη γαλλική Σολέ με 76-72. Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Αμερικανός κατέγραψε εννιά πόντους και τρία ριμπάουντ σε 25 λεπτά.

Αυτή είναι η πέμπτη κατά σειρά προσθήκη στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, καθώς έχουν προηγηθεί οι ανακοινώσεις των Μπάρτλεϊ, Ρέινολντς, Παπαδάκη και Κατσίβελη και σιγά σιγά διαμορφώνεται η νέα ομάδα του Δικεφάλου υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καντσελιέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο

Η Γαλατασαράι σε ανακοίνωση της ενημέρωσε πως το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι sold out. Αυτό σημαίνει το  των 52.600...

Στην ίδια κατηγορία