Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Θεοδωρίδης: «Βήμα-βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Morris κληρώθηκε στον έβδομο όμιλο στο Round 1 του UEFA Women’s Champions League και θα αντιμετωπίσει στις 4 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του ημιτελικού, την Qiryat Gat από το Ισραήλ.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Θαλής Θεοδωρίδης, μίλησε για την κλήρωση της ομάδας του, τονίζοντας πως πρόκειται για ομάδες που είναι το ίδιο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ και πως η είκονα των «ασπρόμαυρων» θα κρίνει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ομάδες, οι οποίες είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους, και αυτό τα λέει όλα. Στην κατάταξη της UEFA είμαστε κοντά με την Σερβέτ, και μπορεί οι υπόλοιπες δύο ομάδες να είναι στο γκρουπ των αδύναμων αλλά αυτό όμως δεν λέει πολλά ή μπορεί να λέει και αρκετά βέβαια. Είναι ομάδες οι οποίες στηρίζονται σε ξένες αθλήτριες. Είναι ένας όμιλος ο οποίος είναι βατός, κόντρα σε ομάδες τις οποίες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να παίξουμε. Θεωρώ ότι η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση, εννοείται ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο και τίποτα δεν θα μας χαριστεί, αλλά αν παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο όπως όλη την περσινή σεζόν, δηλαδή σοβαρότητα, συγκέντρωση, και αυτοπεποίηθηση, σε συνδυασμό με τον ερχομό κάποιων παικτριών, νομίζω πως βήμα-βήμα θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η προετοιμασία μας, δέκα ημέρες πριν το Τσάμπιονς Λιγκ, θα γίνει στην Δεσκάτη, σε υψόμετρο κοντά στα 1000 μέτρα και σε θερμοκρασίες κοντά σε αυτές της Πολωνίας, άρα θα έχουμε κρατήσει τις προσαρμογές από την περίοδο της προετοιμασίας. Σίγουρα ο καιρός θα μας βοηθήσει, διότι ενδείκνυται για αγώνες ποδοσφαίρου. Θεωρώ πως θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι ώστε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Άρης: Στα πιτς Φαμπιάνο-Σουλεϊμάνοφ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το παιχνίδι της Τετάρτης (25/9) με την Γαλατάσαραι στην Τουρκία, για την πρεμιέρα του...

Στην ίδια κατηγορία