Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε πρώτο πλάνο ο Καμαρά

Δημοφιλή

Νέο πρόσωπο στη θερινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας ο Μαντί Καμαρά, έχοντας συγχρόνως αφήσει τα πρώτα δείγματα «γραφής» του στη φιλική αναμέτρηση του Δικεφάλου με την ΑΕΚ Λάρνακας, σε ένα «τεστ» που προσφέρθηκε για πρώτης τάξεως συμπεράσματα αναφορικά με την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του Ράζβαν Λουτσέσκου. Αφορμή δοθείσης από την παρουσία του 27χρονου χαφ στις Κάτω Χώρες για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και τον αμείωτο ρυθμό που εξελίσσεται η προετοιμασία, οι συμπατριώτες του σε πρόσφατες αναφορές τους ελέγχουν εντατικά τις τελευταίες εξελίξεις που τον αφορούν.

Ενδεικτικό πως επισημαίνουν τα απαιτητικά προγράμματα προπονήσεων και τις υψηλές εντάσεις που επιβάλλει ο Ρουμάνος τεχνικός, αξιοποιώντας ως παράδειγμα τη διπλή προπόνηση της Παρασκευής (05.07). Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline που μεταδίδει τις τελευταίες εξελίξεις από την Ολλανδία, το διπλό «ραντεβού» ξεκίνησε με στρώσιμο του γηπέδου από ένα μηχάνημα ούτως ώστε να διεξαχθεί όσο πιο ομαλά γίνεται το πρώτο «ραντεβού» του Δικεφάλου, συνεχίστηκε με… μπουγέλο από τα μπεκ ποτίσματος και εξελίχθηκε με ασκήσεις κατοχής με στόχευση στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ υπάρχει άμεσο πρεσινγκ και ένας εναντίον ενός.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνουν οι συμπατριώτες του αναφορικά με την παρουσία του στην προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ: «Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στην Ολλανδία για τον ΠΑΟΚ και έχει ενσωματωθεί στα απαιτητικά προγράμματα προπονήσεων. Χθες έλαβε μέρος σε διπλή προπόνηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μετρά αντίστροφα για τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό των προκριματικών του BCL, καθώς νίκησε την Οραντέα με 81-80. Στον τελικό μαζί με τον...

Στην ίδια κατηγορία