Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι επιλογές Λουτσέσκου με Χιμπέρνιαν (pic)

Δημοφιλή

Δεύτερη φιλική αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ κατά την μέρα παρουσίας του στην Ολλανδία με φόντο το βασικό σκέλος της προετοιμασίας του, με το αγωνιστικό τμήμα να έχει εκ νέου την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» κατόπιν των απαιτητικών προπονητικών προγραμμάτων. Μετά το φιλικό τεστ με την ΑΕΚ Λάρνακας στο Σβόλγκεν που απέχει ελάχιστα από το Χορστ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ίδια πόλη προκειμένου να κοντραριστεί με τη Χιμπέρνιαν.

Αφορμή δοθείσης από το δεύτερο φιλικό συμπερασμάτων δημοσιοποιήθηκαν οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου, επιθυμία του οποίου είναι να δοθεί χρόνος σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στις Κάτω Χώρες. Κατά την πάγια τακτική που εφαρμόζει με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε μέρος, ξεκινά το ματς με τους Ντόμινικ Κοτάρσκι κάτω από τα γκολποστ με τους Ζόαν Σάστρε, Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες να απλώνονται μπροστά του. Στέφαν Σβαμπ και Μαντί Καμαρά στα χαφ, με τους Κίριλ Ντεσπόντοφ, Τόμας Μουργκ και Τάισον πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπράντον Τόμας.

Δείτε αναλυτικότερα την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το πρώτο μέρος:

«O ΠΑΟΚ θα είναι ένα μεγάλο τεστ για τη Χιμπέρνιαν. Προπονητής είναι ο έμπειρος Ράζβαν Λουτσέσκου και είναι οι πρωταθλητές Ελλάδος της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ έχουν πίσω τους μια από τις μεγαλύτερες βάσεις οπαδών στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη απέκλεισαν τη Χαρτς και την Αμπερντίν στον δρόμο προς τη φάση των 8 του Conference League», επισημάνθηκε από πλευράς Χιμπέρνιαν στην επίσημη ιστοσελίδα της με γνώμονα το φιλικό με τους ασπρόμαυρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία